Wat kunt u als zorgaanbieder of zorgverlener met ZorgkaartNederland?

Mensen zoeken steeds vaker zelf een zorgaanbieder of zorgverlener die bij hen past. Ook als ze verwezen worden naar een zorgaanbieder, kijken zij vaak eerst naar de ervaringen van anderen. De ervaringen van andere patiënten met zorg helpen hen te kiezen.

ZorgkaartNederland helpt ook zorgaanbieders en zorgverleners:

  • De waarderingen geven inzicht in de wensen en behoeften van patiënten en vormen daarmee een belangrijke bron van verbeterinformatie.
  • ZorgkaartNederland biedt het meest complete overzicht van zorgaanbieders, per sector, specialisme of regio. Zo kunt u bij een verwijzing samen met uw patiënt een zorgaanbieder kiezen die bij hem of haar past.
  • Steeds meer patiënten vinden zorgaanbieders en zorgverleners op ZorgkaartNederland. U kunt uw organisatie, praktijk en specialismes extra onder de aandacht brengen met een speciale profielpagina.

Verzamel geverifieerde waarderingen met ZorgkaartNederland

Wilt u zelf patiënt- of cliëntervaringen meten via ZorgkaartNederland? Dat kan! Ook is het mogelijk om de PREM-uitvraag voor de wijkverpleging of medisch-specialistische zorg via ZorgkaartNederland uit te voeren. Daarvoor volgt u drie stappen:

  • Kies uw doelgroep
  • Kies uw kanaal
  • Kies uw meetbureau

Lees meer / naar de handleiding >

Haal het maximale uit ZorgkaartNederland met een pakket

 

Wie gingen u voor?

Steeds meer zorgaanbieders gebruiken ZorgkaartNederland actief om hun zorg te verbeteren. Elke ervaring biedt informatie over wat goed gaat en beter kan. Zorgaanbieders laten hiermee zien dat de ervaring van patiënten ertoe doen. Bekijk onze pakkethouders.

Verzamel ook waarderingen van patiënten

Op basis van ervaringen van zorgorganisaties geven wij u graag tips voor het verzamelen van waarderingen.

Proef zorgverlenerspakket

Tot nu toe konden alleen praktijken en instellingen laten zien wie ze zijn via het profiel. Dat gaat veranderen. Ook zorgverleners krijgen een profiel dat ze zelf kunnen beheren. Dat betekent dat u uw eigen foto kunt plaatsen bij uw naam. En dat u de bezoeker meer over uzelf kunt vertellen. Doe mee met de proef.

Infographic maart 2019

Partners van ZorgkaartNederland