Wat kunt u als zorginstelling of zorgverlener met ZorgkaartNederland?

Steeds meer mensen lezen reviews voordat ze een keuze maken; voor een restaurantbezoek, een vakantie of een product. Dat geldt ook voor de keuze van een zorgaanbieder. Het aantal patiënten dat uitzoekt welke zorgaanbieder het beste bij hen past, groeit gestaag. Ervaringen van andere patiënten op ZorgkaartNederland bepalen mede hun keuze. En als ze naar een zorgaanbieder worden verwezen, kijken ze vaak eerst even naar ‘zijn’ waarderingen.

Ook u kunt uw voordeel doen met ZorgkaartNederland.nl:

  • De waarderingen geven inzicht in de wensen en behoeften van uw patiënten. Ze vormen zo een belangrijke bron voor kwaliteitsverbetering. Veruit de meeste reacties zijn positieve aanmoedigingen.
  • ZorgkaartNederland biedt het meest complete overzicht van zorgaanbieders, per sector, specialisme of regio. Zo kunt u bij een verwijzing samen met uw patiënt een zorgaanbieder kiezen die bij hem of haar past.
  • Steeds meer patiënten vinden u op ZorgkaartNederland. U kunt uw instelling, praktijk en specialismes extra onder de aandacht brengen met een speciale profielpagina.

Haal het maximale uit ZorgkaartNederland met onze pakketten

Pakket voor zorginstellingen en ziekenhuizen
Pakket voor praktijken

Wie gingen u voor en hebben een pakket?

Ruim achthonderd zorgaanbieders gebruiken ZorgkaartNederland actief om hun zorg te verbeteren. Elke ervaring biedt namelijk informatie over wat goed gaat en wat beter kan. Door actief te zijn met het verzamelen van ervaringen op ZorgkaartNederland maken deze instellingen duidelijk dat de ervaringen van patiënten er toe doen. En dat ze waarde hechten aan het uitvragen van deze ervaringen in een open en transparante omgeving. Bekijk onze pakkethouders.

Tien tips voor het verzamelen van waarderingen

Op basis van ervaringen van zorgorganisaties geven wij u graag tips voor het verzamelen van waarderingen.

Nieuwsbrief voor zorgprofessionals

Speciaal voor zorgprofessionals maakt ZorgkaartNederland maandelijks een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief bieden wij u nieuws en ontwikkelingen over ZorgkaartNederland en tips over het verzamelen van waarderingen. Aanmelden nieuwsbrief.

Pilot zorgverlenerspakket

Tot nu toe konden alleen praktijken en instellingen laten zien wie ze zijn via het profiel. Dat gaat veranderen. Ook zorgverleners krijgen een profiel, dat ze zelf kunnen beheren. Dat betekent dat uw eigen foto kunt plaatsen bij uw naam. En dat u de bezoeker meer over uzelf kunt vertellen. Doe mee met de pilot.

Infographic ZorgkaartNederland


Partners van ZorgkaartNederland