Wat kunt u als zorginstelling of zorgverlener met ZorgkaartNederland?

Steeds meer mensen lezen reviews voordat ze een keuze maken; voor een restaurantbezoek, een vakantie of een product. Dat geldt ook voor de keuze van een zorgaanbieder. Het aantal patiënten dat uitzoekt welke zorgaanbieder het beste bij hen past, groeit gestaag. Ervaringen van andere patiënten op ZorgkaartNederland bepalen mede hun keuze. En als ze naar een zorgaanbieder worden verwezen, kijken ze vaak eerst even naar ‘zijn’ waarderingen.

Ook u kunt uw voordeel doen met ZorgkaartNederland.nl:
• De waarderingen geven inzicht in de wensen en behoeften van uw patiënten. Ze vormen zo een belangrijke bron voor kwaliteitsverbetering. Veruit de meeste reacties zijn positieve aanmoedigingen.
• ZorgkaartNederland biedt het meest complete overzicht van zorgaanbieders, per sector, specialisme of regio. Zo kunt u bij een verwijzing samen met uw patiënt een zorgaanbieder kiezen die bij hem of haar past.
• Steeds meer patiënten vinden u op ZorgkaartNederland. U kunt uw instelling, praktijk en specialismes extra onder de aandacht brengen met een speciale profielpagina.

Rob van Putten, Deventer Ziekenhuis: ‘Via ZorgkaartNederland krijgen we een eerlijk advies van onze patiënten over allerlei aspecten van de zorg die we leveren.’

Haal het maximale uit ZorgkaartNederland met onze pakketten

Pakket voor zorginstellingen en ziekenhuizen
Pakket voor praktijken

Partners van ZorgkaartNederland