Naar de navigatie Naar de inhoud

Medisch pedicures vanaf 1 februari 2024 op ZorgkaartNederland

Geplaatst op 16 januari 2024 door - 698 keer bekeken

Foto Medisch pedicures vanaf 1 februari 2024 op ZorgkaartNederland

Patiëntenfederatie Nederland is blij dat de samenwerking met branchevereniging ProVoet nu echt gaat beginnen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk op ZorgkaartNederland medisch pedicures te vinden.

Deze beroepsgroep wordt door deze samenwerking beter vindbaar voor patiënten, en tegelijkertijd kunnen medisch pedicures zelf aan de slag met de feedback van de waarderingen.

Het partnership tussen ProVoet en Patiëntenfederatie Nederland heeft dan ook als doel de vindbaarheid en toegankelijkheid van medisch pedicures aanzienlijk te verbeteren.

Achter de schermen wordt nu alles gereed gemaakt om te zorgen dat per 1 februari 2024 medisch pedicures zichtbaar zijn op ZorgkaartNederland.

Pedicure = belangrijke zorg

Waarderingen zijn een belangrijke bron voor patiënten bij het maken van een zorgkeuze. Door het delen van ervaringen kunnen patiënten elkaar helpen met het vinden van passende zorg. Hun ervaringen zijn daarbij onmisbaar.

Tegelijkertijd hebben medisch pedicures toegang tot betrouwbare feedback. Deze feedback is een goede basis om aan de slag te gaan met verbeterpunten.

Bovendien kunnen leden van ProVoet met korting gebruik maken van alle voordelen van een beheerpakket van ZorgkaartNederland.

“Wij zetten al jaren in op zichtbare kwaliteit van onze pedicures. Wij vinden het belangrijk om te benadrukken dat het pedicureberoep voor het grootste gedeelte een zorgberoep betreft. De zichtbaarheid op ZorgkaartNederland bevestigt dat des te meer”, vertelt Ron Verschuren, directeur van ProVoet.

Waarderingscijfer & zichtbaarheid medisch pedicures

“We zijn blij dat we door deze samenwerking met ProVoet ons de komende periode gaan inzetten voor meer waarderingen. Voor de patiënt betekent dit meer inzicht in het aanbod aan medisch pedicures, de door patiënten ervaren kwaliteit en daardoor ook meer regie op zijn of haar zorgproces. En zo kunnen we met ZorgkaartNederland de patiënt steeds beter ondersteunen bij het keuzeproces,” aldus Arthur Schellekens, directeur-bestuurder Patiëntenfederatie Nederland.

De weg naar passende voetzorg

Hoe vind je als patiënt in Nederland goede zorg? Ruim 1 miljoen mensen per maand kijken daarvoor op ZorgkaartNederland.nl. Het is dus belangrijk dat daar voldoende betrouwbare patiëntervaringen te zien zijn. Zo wordt kiezen een stuk makkelijker.  

ProVoet en ZorgkaartNederland gaan zich ook inzetten om cliënten te motiveren om een waardering te schrijven.
 

Over ZorgkaartNederland en ProVoet

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Met ongeveer 12.000 leden bevordert de organisatie de kwaliteit van voetverzorging, en het beroep pedicures en medisch pedicures.

Voor inwoners van Nederland is ZorgkaartNederland het grootste keuzeplatform in de gezondheidszorg met uitgebreide informatie en patiëntwaarderingen over een breed scala aan zorgverleners.

Voor zorgaanbieders is ZorgkaartNederland een betrouwbaar platform waar zij zich kunnen presenteren. Het is ook een veilig platform waar zij gevonden én gewaardeerd kunnen worden.

 Er is 1 reactie geplaatst

H.J. van der Velden-Roes | 13 februari 2024

Wij hebben eerder het intakeformulier ingevuld voor plaatsing van onze onderneming op de Zorgkaart Nederland.
Wij hebben geen vermelding en ook geen enkele mail ontvangen.
Dientengevolge nu weer het intakeformulier ingevuld en verzonden.

Reactie van Redactie ZorgkaartNederland

Hartelijk dank voor je reactie. Het is momenteel erg druk bij de databankredactie. Ze pakken dit zo snel mogelijk op. Dank je wel voor het geduld.

Laat een reactie achter

Website banner "Samen beslissen"