Naar de navigatie Naar de inhoud

Profielpagina's zorgaanbieders krijgen opfrisbeurt

Geplaatst op 13 juli 2022 door - 417 keer bekeken

Foto Profielpagina's zorgaanbieders krijgen opfrisbeurt

ZorgkaartNederland blijft een platform in ontwikkeling. Afgelopen jaar hebben we belangrijke stappen gezet in de positionering van ZorgkaartNederland, van ervaringsplatform naar breed keuzeplatform, dat zorgzoekers helpt bij het kiezen van de best passende zorgverlener.

Die verandering is tot nu toe vooral zichtbaar op onze homepage, maar elke dag voegen we nieuwe keuzeinformatie toe. 

Een volgende stap is het beter zichtbaar maken van de relevante informatie over zorgaanbieders.

Elke zorgaanbieder met een vermelding op ZorgkaartNederland heeft een eigen profielpagina. Op die pagina staan de belangrijkste contactgegevens én de ervaringen van patiënten en cliënten van die aanbieder. Zorgaanbieders met een pakket van ZorgkaartNederland kunnen naast deze basisinformatie meer achtergrondinformatie toevoegen, bijvoorbeeld over hun werkwijze en specialismen. Ook kunnen zij een logo plaatsen, hun openingstijden vermelden, foto’s en video’s delen en links naar bijvoorbeeld hun eigen sociale media kanalen.

Mobiel beter leesbaar

In samenspraak met onze klanten hebben we de profielpagina’s van zorgaanbieders nu een opfrisbeurt gegeven. Daarmee reageren we onder andere op de trend dat steeds meer bezoekers van ZorgkaartNederland de site vanaf een mobiele telefoon of tablet lezen. De nieuwe vormgeving van de profielpagina’s is daar beter op afgestemd, waardoor deze nu beter leesbaar zijn op deze mobiele apparaten. Zo worden logo’s en foto’s groter en meer centraal op de pagina weergegeven.

(de tekst gaat verder onder de afbeelding)
profielpagina ziekenhuis ZorgkaartNederland

Direct regelen

Een andere verbetering is dat alle contactmogelijkheden van de zorgaanbieder nu overzichtelijk bij elkaar staan op één scherm, onder het kopje ‘Direct regelen’. Openbare informatie die in onze database voorhanden is, is al ingevuld. Pakkethouders van ZorgkaartNederland hebben daarnaast de mogelijkheid om aanvullende informatie toe te voegen, zoals links naar hun eigen website of social media kanalen.

Nieuw is de knop ‘Stuur een WhatsApp bericht’. Pakkethouders van ZorgkaartNederland die deze mogelijkheid willen bieden, kunnen hiervoor een mobiel nummer toevoegen.  

Uitgelichte waardering

Ook nieuw op de profielpagina’s is de zogenaamde ‘uitgelichte waardering’.

We zien regelmatig dat zorgaanbieders via hun eigen sociale media kanalen een mooie waardering delen die een patiënt of cliënt voor hen heeft geplaatst op ZorgkaartNederland. Dat kan een waardering zijn waar ze heel trots op zijn, of omdat het een waardering is die veel zegt over hun werkwijze en aanpak.

Met de uitrol van de nieuwe profielpagina’s kunnen zorgaanbieders ook op ZorgkaartNederland zelf zo’n waardering extra aandacht geven door deze als ‘uitgelichte waardering’ te selecteren.  

(de tekst gaat verder onder de afbeelding)

uitgelichte waardering ZorgkaartNederland zorgaanbieder
 

Wilt u zich als zorgaanbieder ook beter profileren richting zorgzoekers op ZorgkaartNederland? Toegang tot alle nieuwe functionaliteiten? Sluit dan nu een beheerpakket af!Er zijn nog geen reacties. Laat een reactie achter

Nog geen reacties geplaatst


Laat een reactie achter

Website banner "Samen beslissen"